Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

20-10-2023
EHBO light en Advies in gezond bewegen
 
Beste Teammanagers, trainers, coaches en ondersteuners,

Afgelopen periode hebben zich in diverse teams situaties voorgedaan waarbij men graag wat meer kennis had gehad in hoe te handelen. Denk hierbij aan flauwte bij hitte maar ook in blessure leed.

Als club hebben we de mogelijkheid gekregen om via een 2 tal specialisten hier verdere info over te kunnen ontvangen daarom willen wij jullie graag een avond aanbieden ter verbreding van de kennis op het gebied van

- Overhitting
- Onderkoeling
- Breuken
- Flauwvallen
- Kneuzingen
- Suiker piek of dip
- Wond/gat in hoofd/hoofdletsel
- Hartaanval (wat te doen)
- Melden van ongevallen 112
- Opvangen van Ambulance.

Daarnaast hebben we een onderdeel fysio waarin we graag willen stilstaan bij het voorkomen van overbelasting. Bijv. wanneer doet een warming up meer kwaad dan goed. En hoe ga je om met andere kwetsuren. En zijn jongens en meisjes gelijk in blessure gevoeligheid etc.

We hebben per avond plek voor maximaal circa 20 personen en zullen 3 avonden aanbieden. Wij zorgen voor de koffie en de thee. De eenmalige sessie is geheel vrijblijvend maar ervaring leert dat het hebben van deze achtergrond een hoop kan voorkomen. En daarnaast ook een positieve bijdrage levert aan de ervaring van de medespelers uit het team. Wij zijn van mening dat dit echt een aanrader is.

De avonden zijn op:

13 en 20 november en 11 december van 19.00 uur tot 20.30 uur in het clubhuis en worden verzorgd door Floris Hoekstra en door Jackie en Thomas van Weeda van den Berg fysio praktijk

Opgeven kan via
 

15-6-2023
Protocol bij hoge en lage temperaturen
 
Protocol bij hoge en lage temperaturen: Hoge temperaturen Bij hoge temperaturen bestaat het risico op oververhitting enkele tips om veilig en met plezier te hockeyen. Naast veel drinken is het belangrijk om zouten en mineralen aan te vullen, zonder deze wordt het water maar beperkt opgenomen in het lichaam. Veel gevallen van oververhitting komen niet door te weinig drinken want dat je veel moet drinken is bij iedereen wel bekend maar door te kort aan zouten en mineralen om dit vocht goed op te nemen in het lichaam. Wat kunt u zelf doen als spelend lid, ouder/verzorger en begeleider van een team:
 


Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
15-12 
Christmas Karaoke Pa
14-1 
Nieuwjaarsreceptie
17-2 
Word de kampioen
9-6 
Kampioenenparade
15-6 
Jongste jeugd dag (s
5-9 
hapdag 2024 (voor bi
Volledige agenda
Bestel clubkleding