Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

10-6-2021
Bekend making teamindeling 21-22
 
Beste Ouders en leden,

Op donderdag 10 juni om 22:00 uur zullen we de teamindeling bekend maken via de HCV website.

Iedereen zet zich in om het doel ‘plezier in hockey’ voor iedereen waar te maken door de teamindelingen zorgvuldig samen te stellen. Helaas blijken nieuwe teamindelingen elk jaar stress op te leveren bij een hoop mensen. Teleurstellingen zullen daar helaas ook bij horen.
 30-5-2021
Versoepelingen voor de hockeysport zijn aangekondigd.
 
De KNHB heeft zojuist een nieuwsbericht op haar website geplaatst n.a.v. de persconferentie van vanavond waarin de nodige versoepelingen voor de hockeysport zijn aangekondigd. Uiteraard zijn we daar erg blij mee en laten we hopen dat snel de verdere stappen ook nog volgen. Het nieuwsbericht: 
 

21-5-2021
Hoera HC Voorne bestaat 50 jaar
 
Hoera HC Voorne bestaat 50 jaar.

Wij hadden die uiteraard graag met jullie allemaal uitgebreid gevierd in deze periode, maar helaas is dat op dit moment nog niet goed mogelijk.
 18-5-2021
HC Voorne organiseert hockeyclinics op woensdag 2 en woensdag 16 juni. Kijk voor meer informatie in de flyer!
 
Geachte leden en ouders van leden,

HC Voorne organiseert hockeyclinics op woensdag 2 en woensdag 16 juni. 
Kijk voor meer informatie in de flyer!

Met vriendelijke groet,

 24-4-2021
KNHB beëindigd per direct de competitie 20-21
 
Beste hockeyer,

Hoewel de coronamaatregelen langzaam versoepeld worden, is het helaas nog steeds niet mogelijk om wedstrijden te spelen en kunnen hockeyers vanaf 27 jaar nog niet in teamverband trainen.

Volgens de routekaart en het openingsplan van de overheid is de eerstvolgende datum waarop nieuwe versoepelingen kunnen worden doorgevoerd dinsdag 11 mei 2021. Op deze routekaart ontbreekt het bovendien op de korte termijn aan het benodigde perspectief om binnen dit lopende seizoen nog competitiewedstrijden te kunnen spelen. De noodzakelijke voorbereidingstijd voor het opstarten van de competities voor alle teams (met de huidige indeling en in alle leeftijdscategorieën) is te kort om een eerlijke herstart mogelijk te maken en de competities, al is het slechts voor de helft, uit te spelen.

Zodra de overheid het toestaat regionaal te kunnen spelen, zal de KNHB dit organiseren, ook als het spelen van deze regionale wedstrijden is gelimiteerd tot een specifieke leeftijdsgroep dan wel regio. Meer duidelijkheid volgt zodra bekend is hoe en vanaf welk moment de overheid dit toestaat.

We vinden het heel vervelend dat we de competitie niet kunnen voortzetten en hopen op korte termijn voor alle hockeyers alsnog (regionale) wedstrijden te kunnen organiseren.

Met sportieve groet,

Erik Gerritsen
Algemeen Directeur KNHB

Erik Cornelissen
Voorzitter KNHB

 

28-1-2021
Veld protocol v2021
 

Geachte leden, ouders en begeleiders,

In de bijlage sturen wij u het vernieuwde Veld protocol HC Voorne v2021.

In dit protocol wordt uiteen gezet hoe we onder verschillende weersomstandigheden omgaan met onze velden. Deze mail is ter informatie. De trainers en teammanagers ontvangen het protocol ook via WhatsApp.

In het protocol wordt ook verwezen naar keurmeesters. We zijn nog op zoek naar mensen die deze kleine rol zouden willen vervullen (eens in de zoveel tijd in onderling overleg keuren van de bespeelbaarheid van de velden).

Mocht u hierin interesse hebben of iemand kennen die dit wel zou willen invullen, vragen we u contact op te nemen met Martin Felling.

Met vriendelijke groet,

HC Voorne

Accommodatie

 


Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
Er zijn geen agenda punten de komende dagen
Volledige agenda
Bestel clubkleding