Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

27-6-2022
Kampioenenparade 26-06-2022
 
Fantastisch kampioenparade 26e juni 2022 

Bedankt iedereen voor deze super dag ! 

Fijne en veilige vakantie naar al onze leden, sponsors en vrijwilligers
 12-6-2022
Heren 1 promoveert naar de 2e klasse
 
Geachte leden,

Heren 1 moest aantreden tegen Scoop Delft op het complex van Pijnacker, op zich niet erg maar als dit op een zandsemi veld gebeurd is dat even aanpassen. Maar als ik naar de zijlijnen keek was het half Hellevoetsluis wat de klok sloeg (namens H1 heel erg bedankt en we hadden een beetje mazzel D1 speelde tegen Pijnacker D1) De eerst helft was echt wennen op dit veld, maar na de rust bij een stand van 0-0 moest het nu toch wel gebeuren en ja hoor daar kwam de 1-0 op het scorebord. Met nog 2 doelpunten bij een stand van 3-0 was de buit al een beetje binnen. Ik dacht dat het 10 min voor tijd was werd het toch nog spannend 3-1 en de 3-2 kort daarna. 1 min voor tijd werd er nog even afscheid genomen van Mika, Kai en Bas. Daarna kwamen wij niet meer in moeilijkheden en dus gepromoveerd naar de 2e klasse. Voor Voorne scoorde Lucas, Jimmy en Robert.

Heren 1 heel erg bedankt voor dit mooie seizoen.
 

12-6-2022
Na D30A ook D2 kampioen
 
Geachte leden,

Nadat D30A afgelopen donderdag kampioen geworden was (nog gefeliciteerd), konden D2 na winst op Rotterdam zich definitief kampioen noemen. De dames mochten in het stadion spelen en dat is niet voor iedereen weggelegd. Dat heeft Michael wel in zijn portemonnee gemerkt, even een tikkie en het was geregeld.
Nou dames het was natuurlijk nog wel spannend voor deze wedstrijd stonden jullie gelijk met Delfshaven D2. Nou had Delfshaven eerder dan jullie gespeeld en dik gewonnen. Dus de druk lag nu weer bij D2, maar jullie wisten aardig met de druk om te gaan en wonnen met 0-4.

D2 van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat. 

 

11-6-2022
JC1 heeft de smaak van overwinningen te pakken
 
Na opnieuw een gewonnen wedstrijd gaat JC1 vol enthousiasme door met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. We bedanken onze begeleidingsgroep en verwelkomen Edriz en Heleen als onze nieuwe coaches....
 

5-6-2022
Afscheid na 22 jaar HC Voorne
 

Geachte leden, ouders van leden en ere leden,

 

Afgelopen zondag 20 mei vierde ik mijn afscheid na 22 jaar bij HC Voorne. De dag begon er goed voor mij als trotse ouder. In een heel spannende wedstrijd, bij winst tegen Dopie zou H1 promoveren naar de 2e klasse. Rust stand 1-0 dus het publiek waaronder ik zag het wel gebeuren, maar niets was minder waar Dopie kwam als een bezetenen uit de kleedkamer, 5 min voor tijd was de stand 1-3 dus het publiek waaronder ik dacht nou nog een jaartje 3e klasse. Maar wat de trotse ouder 5 min voor tijd zag was kippenvel, strafcorner Voorne (1-0 was ook een strafcorner door Robert) door heel strak aangeven van Lucas sleept Robert hem tegen de touwen. Dit was naar alle waarschijnlijkheid de laatste stuiptrekking van H1. Maar niets was minder waar een aantal seconden (niemand weet het precies) voor tijd strafcorner HC Voorne. Je voelt de trillingen door alle Voorne supporters gaan, Lucas gaat nog eens goed staan om de bal precies goed voor Robert aan de slepen. Ik zie de bal bij Robert nog van zijn stick gaan, wat zat daar een kracht achter (keeper gaf later aan dat deze niet te houden was) 3-3. Wedstrijd was gelijk afgelopen, sommige Dopie spelers via letterlijk om. Bij deze stand is H1 nog niet gepromoveerd maar daar maalde de heren niet over, want het was een prestatie van weleer. Toen kwam de kers op de taart voor mij. Eerst werden de H1 die gaan stoppen door Robert en zijn team in het zonnetje gezet, maar tegen 17:00 uur was ik aan de beurt. Er werd een oudgediende uit H1 opgetrommeld (Stijn Verburg). Dit was voor mij de 2e maal dat ik kippenvel kreeg, waanzinnige speech (dank nog Stijn). Daarna was het de beurt aan onze voorzitster Edriz Slater (heb ik al 4 maal meegemaakt als voorzitter, helpt Voorne altijd als er iets moet gebeuren, TOP- wijf). Edriz hield een mooie speech en ik kreeg een heel mooi cadeau (bestuur dank hiervoor).

Na afloop werd ik door heel veel lieve mensen gefeliciteerd en met bloemen getrakteerd en snoep. Het bleef nog lang onrustig op het Voorne complex.

 

Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor deze hele mooie en onvergetelijk dag.

 

Ik wens iedereen nog hele mooie jaren met veel hockey plezier

 

Gr Martin Felling 

5-4-2022
Hockeyers over hun ideale hockeyjaar
 

Geachte leden en ouders van leden,

 

Stel: je mag zelf bepalen wanneer en hoe vaak je wedstrijden speelt of traint. Als niets moet en alles mag, hoe zou jij jouw hockeyjaar dan inrichten? Geef je mening en doe mee aan het onderzoek van de KNHB! Onder de deelnemers worden 2x 20 kaarten voor een FIH Pro League wedstrijd in Nederland verloot dus wie weet moedig jij met je team binnenkort de Oranje Dames of Heren aan.

Link naar onderzoek:

Met vriendelijke groet. 

26-8-2021
NIEUWE INTERPRETATIES veld regels, hoge bal en maskers
 
Clubarbitrage Afspraken 2021-2022
We kijken er allemaal enorm naar uit: samen met de teams weer het veld op! Gelukkig hebben we in de zomer alvast mogen genieten van internationale toptoernooien als voorproefje.
Onderstaande afspraken vullen het spelreglement aan en benadrukken op welke manier spelregels geïnterpreteerd dienen te worden. Wanneer alle scheidsrechters de Clubarbitrage afspraken consequent volgen, is er sprake van uniformiteit en worden de spelregels iedere wedstrijd consistent toegepast. Lees voordat je weer start met fluiten het spelreglement nog een keer goed door!
Voor vragen over onderstaande afspraken of andere spelregel technische vragen, kan
contact opgenomen worden via [email protected] Wij wensen je veel plezier en succes dit seizoen!
Namens de Commissie Spelregels: Maarten Boxma, Olaf van Gastel, Daniel Veerman &
Alwiene Sterk
 28-1-2021
Veld protocol v2021
 

Geachte leden, ouders en begeleiders,

In de bijlage sturen wij u het vernieuwde Veld protocol HC Voorne v2021.

In dit protocol wordt uiteen gezet hoe we onder verschillende weersomstandigheden omgaan met onze velden. Deze mail is ter informatie. De trainers en teammanagers ontvangen het protocol ook via WhatsApp.

In het protocol wordt ook verwezen naar keurmeesters. We zijn nog op zoek naar mensen die deze kleine rol zouden willen vervullen (eens in de zoveel tijd in onderling overleg keuren van de bespeelbaarheid van de velden).

Mocht u hierin interesse hebben of iemand kennen die dit wel zou willen invullen, vragen we u contact op te nemen met Martin Felling.

Met vriendelijke groet,

HC Voorne

Accommodatie

 


Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
29-6 
Vrijwilligersbuffet
29-6 
Algemene Leden Verga
20-7 
HTT
Volledige agenda
Bestel clubkleding