Hockeyschool 

Kom je ook hockeyen bij HC Voorne?

Kennismaken met hockey en onze gezellige club doe je bij de Voorne Hockeyschool. Kinderen tussen 7 en 12 jaar die nog geen of weinig ervaring hebben met hockey starten in de hockeyschool en kunnen zo ervaring opdoen.

Bij de hockeyschool krijgen kinderen van 7 tot 12 jaar training van niemand minder dan oud-hockeyinternational Caroline van Nieuwenhuijze! De hockeyschool vindt plaats op woensdag van 18:00 tot 19:00 uur.

Na de trainingen beslis je of je lid wilt worden van HC Voorne.

De kosten voor deelname aan de hockeyschool zijn

 - 30,00 euro voor 5 trainingen

 - 45,00 euro voor 10 trainingen

Word je lid bij HC Voorne? Dan krijg je het betaalde bedrag terug als korting op de contributie.

Tijdens de hockeyschool kun je een stick van ons lenen. Word je na de hockeyschool lid bij ons, dan krijg je een nieuwe hockeystick van ons kado!

Om veilig te kunnen hockeyen, is een bitje verplicht. Ook deze krijg je van ons bij aanvang van de hockeyschool. Wel willen we je vragen om zelf voor scheenbeschermers en sportschoenen te zorgen.

Na de eerste 5 lessen, mag je - naast je les in de Hockeyschool - ook 1x per week met een team meetrainen. Na afronding van de 10 lessen stroom je door naar de verschillende categorie├źn van de Jongste Jeugd of D-Jeugd.

Data hockeyschool in 2022

De Voorne Hockeyschool start op woensdag 7 september 2022. Aanmelden voor de hockeyschool of nog vragen? Stuur een mail naar [email protected]

     
Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
10-12 
start zaalwedstrijde
16-12 
Kerstgala
21-12 
Kerst bowlen in de v
30-12 
Oliebollen verkoop
17-1 
ALV HC Voorne
18-1 
Bowlen in de Vesting
20-1 
Bierproeverij
Volledige agenda
Bestel clubkleding