Hockeyschool 

 

Wil jij weten of hockey iets voor jou is?
Probeer het uit op de hockeyschool!

De Voorne Hockeyschool is er voor kinderen van 8 tot 12 jaar. In 10 weken leer je de basistechnieken, de spelregels en maak je kennis met onze vereniging. Zo weet je of hockey iets voor jou is! De training wordt gegeven door niemand minder dan oud-hockey international Caroline van Nieuwenhuijze. Iedereen is van harte welkom!

Na 10 trainingen beslis jij of je lid wilt worden van HC Voorne. Ben je enthousiast? Dan sluit je na de hockeyschool aan bij een passend hockeyteam.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor deelname aan de Voorne Hockeyschool zijn € 49,00 voor 10 trainingen.

Wat heb je nodig?
Tijdens de hockeyschool kun je een hockeystick van ons lenen. Om veilig te kunnen hockeyen, is een bitje verplicht. Ook deze krijg je van ons bij aanvang van de hockeyschool. Wel willen we je vragen om zelf voor scheenbeschermers en sportschoenen te zorgen.

Wanneer start de Voorne Hockeyschool?
De Voorne Hockeyschool start jaarlijks in maart en september en de trainingen zijn iedere woensdag. In de schoolvakanties is er GEEN training. De trainingen zijn van 18:00 tot 19:00 uur. Ben je jonger dan 8 jaar, dan kun je wekelijks instromen, die trainingen zijn van 17:00 tot 18:00 uur. 

Nog vragen

Stuur een e-mail naar [email protected] of klik hier om je gelijk in te schrijven, zet bij soort aanmelding en bij gewenst lidmaatschap de keuze hockeyschool.

 


  
Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
15-12 
Christmas Karaoke Pa
14-1 
Nieuwjaarsreceptie
17-2 
Word de kampioen
9-6 
Kampioenenparade
15-6 
Jongste jeugd dag (s
5-9 
hapdag 2024 (voor bi
Volledige agenda
Bestel clubkleding